El Juvenil aconsegueix el ple al 10 amb una nova victòria (3-0)

Ràtio: 1 / 5

Estrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El bon moment de l’Ontinyent CF Juvenil queda reflexat als resultats: 10 victòries en 10 partits disputats. 30 punts de 30 possibles. Els de Roberto Bas no han deixat escapar cap punt fins el moment, guanyant amb les idees clares i un joc vistós que emociona el grup juvenil.

Un bon començament els clavaba al partit quan Marc Pomer s’avançava al marcador al tercer minut de partit. Tot i això, el primer tant aplegà tempraner i el rival no s’amagà, buscant ferir als locals aprofitant un baixó notori dels de Roberto Bas al cumplir-se el primer quart de partit. Amb un joc per bandes i intentant trobar-hi espais ambdós equips posaren camí cap a vestuaris per tal de corregir els errors dels primers 45’, ja que el SCD Carolinas ‘B’ va treure la seva artilleria per intimidar Popov baix pals.

El resultat mínim era curt per fer front a una segona meitat en que les coses podien complicar-se. L’Ontinyent CF va eixir decidit a trobar el segon gol perquè els donara una tranquil·litat necessària per evitar l’angoixa. Tot i això, ambdós conjunts mostraren un joc al mig del camp amb poques arribades de perill a l’àrea rival. No seria fins als ultims minuts de partit quan l’equip respirara tranquil amb una nova aparició de Marc Pomer per anotar el 2-0 a cinc minuts del final, trobant-se amb el hattrick dos minuts després. La feina ja hi estava feta, els gols van arribar i els tres punts es van quedar a El Clariano una jornada més.

Lluny d’eixa bona imatge obtinguda en anteriors jornades, l’Ontinyent CF juvenil va completar un partit a millorar però amb que els tres punts són el més important, sent l’unic club invicte en tota la categoría de Primera Regional Juvenil.

📝 Fitxa tècnica:

  • 👕 Ontinyent CF Juvenil: Ivelin Popov, Martín Nebot (Pau Tortosa, 60’), Vicent Such, Marc Gonzalez, José María Cid (Pau Sanchis, 56’), Sergio Mateu (Lucas Nácher, 80’), Diego Cambra, Víctor Revert, Marc Pomer, Lluís Felipe (Alberto Muanza, 69’) i Alberto Osoro
  • 👕 SCD Carolinas 'B': Christian Ochando, Álvaro Iborra, Ismael Casanova, Jorge Valls, Alejandro Tomás, Jhon Cárdenas, Barrajón Sergio (Francisco Gomiz, 60’), Carlos Cuenca, Edu Martínez (Santi Martínez, 69’), Manuel Romero (David Berenguer, 75’) i Akram Berhil (Guillermo Sánchez, 73’)
  • ⚽ Gols: 1-0 Marc Pomer (3’), 2-0 Marc Pomer (85’), 3-0 Marc Pomer (87’)
  • ⚖️ Àrbitre: Dimitar Nikolaev Dimitrov. Ha amonestat els locals Pau Sanchis, Víctor Revert, Alberto Osoro i Vicent Such