Notícies

L'Ontinyent rep el Villarreal B curt d'efectius

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La infermèria de l'Ontinyent no es recupera, és més, amplia el seu llistat i obliga a ajustar-se a les adversitats per tractar, com sempre, de competir davant un rival que és segon classificat. Per això, el de demà és el partit de l'afició, que des de la grada haurà d'animar i suplir les nombroses baixes de l'equip per portar en volandes a l'onze de partida i aquells que cobren protagonisme des de la banqueta. D'una forma molt similar a la del FC Barcelona B, aquest Villarreal només va perdre en les dos primeres jornades i s'ha refet a la categoria en una plantilla plena de joventut però també de molt de talent.

David Torres no podrà vestir-se de curt degut a una lesió muscular, i el davanter es suma a un llistat que manté a Tito Malagón i Juan Calahorro. Si això fóra poc, Javi Zarzo tampoc ha pogut recuperar-se, i Julen Monreal suma cicle d'amonestacions. L'onze estarà agafat en pinces, sí, però El Clariano és qui dictarà sentència i l'ADN de l'equip és el de competir sempre, fins a l'extenuació.

"Des del club hem de fer una crida important a l'afició, ha d'estar damunt des del primer minut i els jugadors han de notar el seu recolzament, ens els bons i en els mals moments", assegura Miguel Ángel Mullor.

L'Ontinyent es troba al bell mig de la classificació, i els seus registres encara milloren els de la passada temporada, acumulant un punt més que a estes altures de la competició. Si això fóra poc, la porteria blanc-i-negra només ha estat perforada en 5 dels 10 encontres disputats, registre ampliat després de recuperar sensacions defensives en l'últim encontre davant l'Olot. És clar, demà hi haurà un rival amb tonelades de qualitat, rapidesa i fam, però els ontinyentins tractaran d'adaptar-se a l'encontre i buscar-li les cosquelles, tasca difícil però no impossible.

L'encontre, que comença a les 17:00, serà dirigit per Sebastián Ripoll Solano, assistit en bandes per José García Ferrer i Santiago Bestard Servera (col·legi balear). El partit podrà seguir-se per Footters per 2,99 euros.

Resultats

Classificació