Notícies

A Llagostera amb la companyia de l'afició

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent realitza aquest cap de setmana l'últim desplaçament de lliga, i ho fa a Llagostera, davant un rival que es juga les opcions de permanència, sobre la qual es troba empatat a punts d'un At. Baleares propietari de la posició de "play-out". Amb 41 punts els gironins necessiten puntuar si no volen dependre de la resta de rivals, ja que tan sols un punt els separa de l'At. Saguntino i tres del Formentera. Pel que fa als ontinyentins, volen acabar la lliga sense presió però són posseïdors d'un lloc que ofereix classificació per a la propera Copa del Rei i aquestes opcions es mantindran fins l'última jornada. L'afició ha respost a l'exigència d'un desplaçament complicat i un autobús pràcticament ple recolzarà els homes de Parras a domicili.

La victòria davant l'Hércules i l'At. Saguntino ha estat fruït de la millor versió dels blanc-i-negres a casa i ara cal donar continuïtat als resultats a domicili, una assignatura pendent en aquesta segona meitat de campionat. Tan sols un punt separa l'equip de l'Ebro, i tan sols dos del lloc de promoció d'ascens, una lluita bonica per la que l'equip ha passat de ser convidat de pedra a digne protagonista. En la vessant de baixes, Parras no podrà comptar amb els sancionats Rober i Ramón Verdú per acumulació d'amonestacions, ni amb el lesionat Michael Anaba, pel qual caldrà refer l'onze en les posicions més defensives. Pel que fa als locals, Òscar Álvarez no podrà comptar amb els sancionats Sergi Arimany ni Pol Gómez, però recupera el davanter Toni Gabarre (6 gols) i el defensa Lucas Viale, sancionats la passada jornada.

Si l'assignatura pendent dels ontinyentins són els resultats a domicili, per als llagosterencs ho són els locals ja que els 19 punts aconseguits són menors als 22 trets lluny del Camp Municipal. La instal·lació on ambdós conjunts es voran les cares és de reduïdes dimensions, per això el cos tècnic blanc-i-negre ha optat per exercitar-se al poliesportiu d'Ontinyent. L'expedició no estarà soles ja que fins a una cinquantena de persones l'acompanyaran en autobús, que eixirà a les 7 del matí des del centre de salut de l'Av. Albaida. Aquest desplaçament ha estat possible gràcies a l'aportació del club i d'alguns patrocinadors com Cotopur, Innova Centre Dental, Luís Ortiz Pinturas y Decoración, Bunker i Quica Gastro Club.

El col·legiat designat per al partit, que comença a les 18:00 de la vesprada de dissabte obrint la jornada, és Pedro Campoy Candela, assistit en bandes per Sergio Abellán Gil i José Belando Muñoz (col·legi murcià).

Resultats

Classificació