Notícies

Suspès el dinar de germanor, ampliat l'horari de firmes

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El dinar de germanor entre plantilla, directiva i aficionats (baix braç) queda suspès per motius logístics i de previsió meteorològica, ja que al final del partit la probabilitat de pluja pujarà i s'havia planificat realitzar el dinar al descobert. A canvi, s'amplia l'horari de firmes d'autògrafs en la zona del camió d'Erreà (esplanada darrere de la grada General), i els jugadors estaran atenent els aficionats, menuts i majors, des de les 13:45 fins les 14:15 i des de les 16:00 a 16:45.

A més, en eixe temps en el que els jugadors estaran firmant autògrafs els assistents podran registrar un pronòstic de resultat per al partit entre el Pontevedra CF i l'Ontinyent CF de la setmana vinent i entraran en un triple sorteig: Camiseta de segona equipació i camiseta de tercera equipació de l'Ontinyent, i un baló. Tots tres estaran firmats per tots els integrants de la plantilla i els resultats guanyadors es donaran la vesprada del dijous 12 d'abril a partir de les 19:00. El sorteig es realitzarà entre tots els encertants, però si no hi ha cap o no s'arriba a tres encertants (un per premi),es realitzarà un sorteig entre la resta de participants independentment del resultat consignat.

Tota la gent que realitze una compra per un valor de més de 10 euros entrarà en el sorteig d'una camiseta de la primera equipació i rebrà una entrada doble per al partit entre l'Ontinyent i l'At. Saguntino, que es disputarà d'ací dos setmanes en El Clariano.

Resultats

Classificació