Notícies

L'equip es recolza en l'afició per rebre el cuer

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

"No valen confiances", frase repetida sucessivament davant rivals de la zona baixa, i que demà pren més sentit que mai. El Deportivo Aragón enganya, és cuer, té pocs punts, però és filial d'un equip que lluita per ascendir a primera divisió, i amb esperances matemàtiques tot i les distàncies per a la permanència. Per a mostres un botó, arriba de vèncer un conjunt tan segur com l'At. Saguntino per la mínima.

Pel que fa a l'Ontinyent l'objectiu es manté en assolir els 45 punts que permeten una permanència virtual, i al mateix temps recuperar sensacions en un Clariano que s'ha mostrat inexpugnable, ja que no es perd des del 30 de setembre davant el Lleida Esportiu (0-1) amb una pena màxima. Per això, l'afició tornarà a ser una peça clau per crear un ambient propici des del primer instant.

Vicente Parras no podrà comptar encara amb els lesionats Javi Zarzo i Julen Monreal, als que s'afegeix Sascha Andreu, que compleix cicle en veure la cinquena groga a Badalona. L'equip s'ha entrenat amb molta intensitat durant tota la setmana, aprofitant el doble descans de dilluns i dimarts per tornar amb les piles carregades.

Davant, un Deportivo Aragón que amb 16 punts, es troba a altres 16 de lloc d'eliminatòries de descens que marca la UE Llagostera. Amb 24 en joc, el marge per als de César Láinez és mínim, han de sumar de 3 en 3 sense deixar-se'n cap si volen albirar alguna opció de salvació en les últimes jornades. El tècnic visitant no podrà comptar amb el migcampista David Aparicio ni el lateral esquerre Carlos Nieto, per acumulació d'amonestacions.

L'encontre començarà a les 17:00 de demà dissabte en El Clariano i serà dirigit pel col·legiat José Joaquín Gallego Gambín, assistit en bandes per Javier Sánchez Sánchez i Raúl Almagro Gil (col·legi murcià). El preu de les entrades és de 15 euros en General, 20 en Tribuna i 25 en Llotja per als no abonats, 3 i 5 euros en General i Tribuna per als menors de 16 anys. Els abonats accedeixen amb el seu carnet.

Resultats

Classificació