Notícies

Dimecres de passió per la Copa Federació

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Ontinyent i Vilafranca mesuren aquest dimecres la seua passió per una competició que ha acabat enamorant a seguidors d'un i d'altre club. El marge és mínim després de l'empat a un gol viscut en l'anada, en la que els homes de Vicente Parras estigueren atents per aprofitar les seues oportunitats i fregaren una renda major en la recta final del partit. El Vilafranca, que només pogué perforar la porteria d'Alejandro Satoca amb una pena màxima més que dubtosa, no aprofità la millor ocasió de les botes de Víctor Oribe en el primer temps. Els de l'Alt Penedès arriben de caure derrotats per 0-2 a casa davant la UE Sant Andreu, un resultat enganyòs ja que els d'Iván Moreno fregaren la igualada abans de la sentència.

Serà l'aperitiu dels partits de Champions (si algun aficionat desitja vore-la), ja que a les 19:00 estan citats abonats i no abonats aprofitant els preus populars llançats per la directiva del club, que suposen un cost mínim de 5 euros siga quina siga la zona de l'estadi, sempre depenent del carnet d'abonat, i amb l'avantatge de poder traure una o més entrades per portar acompanyants. Els no abonats hauran de pagar 8 euros en General i 12 euros en Tribuna. Els menors de 16 anys podran accedir gratuïtament mostrant el seu carnet d'abonat. Aquestos preus i condicions es respectaran en les taquilles de l'estadi, obertes des de les 18:00.

L'Ontinyent arriba reforçat a nivell defensiu, ja que davant el Sabadell es va recuperar la porteria a zero i tot i que el joc va ser més espès que en altres ocasions es van gaudir d'oportunitats per acabar l'encontre amb avantatge. Davant del Vilafranca tocarà repetir el gran treball realitzat en encontres a casa davant rivals recents com el Betis Deportivo en Copa o l'Elche CF en lliga, i de ben segur els jugadors estaran entregats a la seua afició per tractar de superar l'eliminatòria i arribar a una històrica final de Copa Federació. Per això, la grada del Clariano haurà d'estar ben poblada i animar des del primer instant.

L'encontre podrà ser seguit per als aficionats que viuen lluny d'Ontinyent pel mitjà visitant RTV Vilafranca. El col·legiat encara no ha estat designat a hores d'ara. 

Resultats

Classificació