Notícies

El Sabadell, rei de l'empat, arriba al Clariano

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

És la xifra més cridanera d'un Sabadell que arriba al Clariano per esgotar les opcions de capficar-se en la lluita per la zona mitjana-alta i evitar quedar-se en terra de ningún en la recta final del campionat. Són ja 17 els encontres empatats dels 28 jugats, sense oblidar altra certesa, i és que només ha acabat amb derrota en 5 encontres. Una mostra de la capacitat de reacció que té el conjunt de Seligrat quan el marcador se li posa en contra.

Va ocòrrer en el partit disputat en la primera volta a l'estadi de la Nova Creu Alta, en la que els locals s'avançaren però Juanan i Raúl González capgiraren el marcador. En la recta final del partit arribaria l'empat. En una lliga de tres punts sumar-ne un aporta poc, per això quan els de Seligrat han estat capaços de concatenar més d'una victòria s'han clavat en la lluita per promoció d'ascens. Ara el temps s'esgota i l'estadi El Clariano haurà de ser una olla a presió per deixar els punts en casa.

Les circumstàncies fan que Vicente Parras compte novament amb nombroses baixes, a la de sanció de Carrasco per l'expulsió en Olot es sumen les de Javi Zarzo i Julen Monreal per lesió, mentre David Bandera ja ha tornat als entrenaments i tan sols necessita recuperar el ritme previ a la dura lesió patida en Sevilla davant el Betis Deportivo. Raúl González, a més, serà dubte fins última hora ja que arrossega molèsties des de la setmana passada. Els ontinyentins volen recuperar les grans sensacions que deixaren en l'encontre davant l'Elche CF (1-0) i que foren interrompudes en la visita a Olot (2-0). L'empat a Vilafranca en Copa ha estat positiu (1-1) i ha servit a la plantilla per enfocar amb il·lusió l'encontre de tornada, però sobretot el de lliga.

Vicente Parras, preguntat per ambdós competicions en sala de premsa era clar: "és difícil que els jugadors es distraguen amb la Copa, són impermeables i nosaltres estem centrats sempre en el pròxim partit, que és el del Sabadell". De l'equip de Toni Seligrat reconeix "ser un os dur i difícil de superar, un referent del grup III de Segona B, i la xifra d'empats només és anecdòtica ja que en més d'un encontre s'ha vist clarament que podria haver vençut els seus rivals".

L'encontre es disputa a les 17:00 del diumenge, els abonats que van comprar entrades per al partit davant l'Elche han tingut la possibilitat de retirar-ne una gratuïta per a aquest encontre, pel que s'espera un gran ambient per tractar de seguir sumant en casa. Els no abonats hauran de comprar-les per un preu de 15 en General, 20 en Tribuna i 25 en Llotja. Els menors de 16 anys tan sols paguen 3 euros en General i 5 en Tribuna, mentre els joves de 16 a 20 anys pagaran tan sols 8 euros per vore el partit en General.

El col·legiat de l'encontre és Aarón Vázquez González, assistit en bandes per Rubén Nebreda López i Óscar Martínez Madroñal (col·legi madrileny). A més, l'encontre es podrà seguir en directe per Ràdio Sabadell per als aficionats que no puguen acudir.

Resultats

Classificació