Notícies

Informació sobre entrades: CE Sabadell i FC Vilafranca

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF informa que a partir d'esta vesprada de dilluns estaran disponibles les entrades gratuïtes del partit davant el CE Sabadell (Diumenge 11 a les 17:00), que corresponen als abonats que compraren una per a l'últim partit a casa davant l'Elche CF. A més, i per tal de facilitar l'accés a l'estadi per al partit de tornada de Copa Federació davant el FC Vilafranca (Dimecres 14 a les 19:00), els abonats i no abonats poden adquirir-ne de forma anticipada per no haver de passar per taquilla prèviament a l'encontre.

En el mateix horari de 17:00 a 20:00, aquesta setmana les taquilles estaran obertes hui dilluns, dimarts, dijous i divendres d'aquesta setmana, mentre que la pròxima estaran obertes tant dilluns 12 com dimarts 13. El preu de les entrades per a Copa Federació per als abonats és de 5 euros en General i en Tribuna, depenent d'on corresponga el seu carnet. Els menors de 16 anys abonats entraran gratuïtament, havent de mostrar únicament el carnet en el moment d'accedir. Els no abonats hauran de pagar 8 euros en General i 12 en Tribuna, mentre els menors de 16 no abonats pagaran 3 euros en General i 5 en Tribuna, en el segon cas havent d'estar acompanyats per un adult.

El preu de les entrades per al partit del CE Sabadell, per als no abonats és de 15 euros en General i 20 en Tribuna, els joves de 16 a 20 anys paguen tan sols 8 euros en General, mentre els menors de 16 paguen 3 en General i 5 en Tribuna, anant acompanyats per un adult en el segon cas.

Resultats

Classificació