Notícies

Informació útil per als aficionats visitants i locals

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF es complau en donar la benvinguda a l'expedició il·licitana que demà arriba a terres ontinyentines, tant a la part esportiva com a la d'aficionats i aficionades. Per facilitar la col·locació d'ambdós aficions s'establirà una zona d'afició visitant, que com sol ser habitual és la situada al sud de la grada general, al fons segons s'accedeix a l'estadi (com es pot observar a la fotografia de satlèl·lit següent). Entre ambdós aficions hi haurà un cordó de seguretat, però no caldria recordar quines són les directius que es llancen sempre des del club:

  • Màxim respecte als jugadors propis o rivals.
  • Màxim respecte a l'afició rival, en les dos direccions.
  • Màxim respecte per als col·legiats de l'encontre.
  • Davant qualsevol incidència o dubte durant el partit, cal seguir les ordres especificades pel personal de seguretat disposat pel club, i les autoritats policials que assisteixen (policia nacional, guàrdia civil o policia local).
  • Queda totalment prohibit l'ús de bengales o qualsevol tipus de dispositiu que puga fer perillar la integritat física dels aficionats, col·legiats o jugadors.

Pel que fa a l'afició local, algunes penyes i seguidors estan animant-se a fer una rebuda a l'equip, aquesta ha estat convocada a les 10:45 a l'Av. Textil en l'accés de l'estadi. Els jugadors està previst que arriben a partir de les 11:00. Si en qualsevol moment d'aquesta concentració hi ha trànsit de jugadors visitants o mitjans de comunicació es prega facilitar l'accés i novament seguir les directius marcades pel personal de seguretat.

L'Ontinyent CF espera i desitja que es visca un gran ambient des d'abans de l'encontre, durant el transcurs i a la finalització. No tots els dies arriba un club com l'Elche CF al Clariano.

Resultats

Classificació