Notícies

Avança't i compra tiquets per al Villarreal B - Ontinyent

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La Penya de La Torreta recorda que està en plena planificació de l'encontre que tindrà lloc el cap de setmana del 21 de gener a terres vila-realenques. Com ja es va informar fa unes setmanes, la penya té previst un desplaçament amb nit inclosa a un hotel de 4 estreles a la localitat turística d'Oropesa del mar. Per reservar cal dirigir-se a les oficines de Fonti-Tour en horari comercial.

El preu és de 85 euros per persona i inclou autobús, i hotel en règim de pensió completa amb begudes incloses. No inclou el dinar de menú a les rodalies de l'estadi Madrigal ni l'entrada al partit. L'eixida serà el dissabte a les 10:45 des del supermercat Consum de Sant Rafel, i a les 11:00 des de la parada de Fonti-Tour en l'Av. Daniel Gil. Les places estan limitades a 55 i fins el moment ja s'han retirat 34 tiquets. En altre ordre de coses, la Penya de la Torreta disposa dels últims dècims per al sorteig de nadal, que es poden aconseguir demà durant el partit a casa davant el FC Cartagena B, o el divendres per la nit a partir de les 21:15 al bar Nou Racó del Tirador. Precisament en aquest establiment la Torreta farà el tradicional sopar de nadal aquest divendres, un moment únic per compartir les vivències al voltant de l'Ontinyent CF entre d'altres coses.

Així com La Torreta prepara aquestes iniciatives, els Supporters BN, a banda de deixar-se la veu durant tot el partit el passat diumenge, aprofitaren per fer una rifa que tingué com a obsequis un baló i una camiseta oficial firmats per la plantilla. El club vol reiterar la importància que té per als aficionats adscriure's a alguna de les penyes, ja siga a aquestes dos o al Frente Botifarra, amb la intenció de crear ambient i acompanyar els jugadors als desplaçaments. En paraules del propi Keita Júnior el passat divendres en la prèvia de la UE Llagostera: "Notem molt el suport de l'afició, arribar a un camp i vore'ls és el que més ens anima, i dóna igual que siguen només dos persones que vint". Una clara demostració de la importància que té l'afició per al club i per a la plantilla.

Sense anar més lluny el proper diumenge hi ha un xoc molt important en la tornada al derbi entre Alcoyano i Ontinyent que es viurà en horari matinal de les 11:45 al Collao. Durant el dia de hui el club alcoià facilitarà informació sobre accessos i preus d'entrades que l'Ontinyent redirigirà als seus aficionats, a més es preveu una quedada en els prolegómens del partit per crear ambient i unir tota l'afició en la mateixa zona de l'estadi habilitada per als espectadors visitants.

Resultats

Classificació