Notícies

Agraïment a l'afició desplaçada a Sagunt

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent CF, en nom de la seua directiva i de la plantilla, vol agrair el recolzament que va suposar la presència d'aficionats del club en el partit disputat la vesprada d'ahir al feu de l'At. Saguntino. Fins a 40 seguidors, 28 d'ells pertanyents al viatge organitzat per la Penya de La Torreta, gaudiren d'una remuntada en els últims minuts, a més d'una jornada de germanor amb dinar inclòs.

D'altra banda, el club lamenta que la celebració no poguera ser completa degut a les necessàries mesures de seguretat, ja que l'expedició blanc-i-negra hagué de ser escortada per les autoritats policials després d'incidències en la zona d'accés als vestidors. Jugadors i cos tècnic quedaren amb les ganes de reunir-se amb els aficionats per dedicar-los la victòria, però esperen poder-ho fer en pròxims desplaçaments.

L'afició tornarà a ser important en el proper partit a domicili al camp de l'Hércules, dissabte a les 20:30. Així i tot, la Penya de la Torreta ja té pensat quin serà el proper desplaçament organitzat, corresponent a la jornada 22 (20-21 de gener) per a l'encontre entre el Villarreal B i l'Ontinyent, que a més inclourà una estada en hotel en règim de pensió completa a la turística localitat de d'Oropesa del Mar.

Resultats

Classificació