Notícies

Duel d'iguals en Sagunt

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Llevat que l'At. Saguntino porta una temporada més en la categoria que l'Ontinyent, recent ascendit, es podria parlar d'un xoc de poder a poder entre projectes i estils semblants, al que s'afegeixen les circumstàncies en la taula. Amb una ratxa molt pareguda també, ambdós conjunts compten amb 23 punts en la taula i, de guanyar, poden fer un pas endavant i capficar-se en llocs de promoció d'ascens tot i que inicialment no estaven cridats a fer-ho. Amb els peus en terra però, els de "Guti" i els de Parras tenen pel mig una oportunitat per gaudir i retrobar-se en la categoria de bronze.

Els saguntins han tret 13 dels últims 15 punts en joc, les millors xifres del grup per davant de Mallorca i Ontinyent amb 11. Ambdós es troben en un nodrit grup perseguidor, ja que coincideixen en punts amb Cornellà i Hércules, precisament aquest últim serà pròxim rival dels blanc-i-negres. Tres gols de diferència respecte als aconseguits i encaixats, però els de David Gutiérrez amb majors xifres, cal remuntar-se al 22 d'octubre per trobar un marcador on el conjunt local no haja aconseguit dos dianes a favor. Així, per exemple, destaquen homes com Nuha amb 7 dianes, 4 d'elles en els últims tres encontres, mentre la resta de l'apartat es troba més repartit entre la plantilla. En contraposició, l'Ontinyent es mostra més segur en defensa amb un gol encaixat en els últims cinc encontres per tres dels romans.

El Nou Camp de Morvedre espera els ontinyentins amb l'expectació de crear un gran ambient, no envà l'afició de la localitat ha demostrat sobradament bolcar-se amb els seus en la categoria de la Tercera Divisió i ho fa més si cap, en la Segona B. Vicente Parras, com a nota positiva, podrà comptar amb tots els homes de la plantilla a excepció de Josh Meaker, i es vorà obligat a fer algun descart. A més, Sergio Albiol i Keita Júnior ja estan recuperats de les molèsties de la setmana passada, pel que es disposarà de variants tant en la zona d'atac com la rereguarda.

"Podríem dir que estem davant un rival molt semblant a nosaltres, per l'estil de joc i per la fortalesa de jugar com a locals. Els dos portem una velocitat de creuer que voldrem mantenir, i està clar que qui guanye eixirà reforçat però tindrem oportunitat en la següent jornada per seguir fent bo el nostre treball", assegura Vicente Parras en la prèvia del partit.

Els ontinyentins afronten tres encontres fora de casa en poc més de 7 dies, ja que després d'anar a Sagunt demà dissabte a les 17:00, tocarà viatjar a Cartagena per Copa Federació (dimecres a les 16:00), i després al feu de l'Hércules (dissabte a les 20:30). El partit de demà serà dirigit pel col·legiat Salvador Lax Franco, assistit en bandes per Manuel López López i Amine Languenani Merizak (col·legi murcià).

Resultats

Classificació