Notícies

At. Baleares, un rival necessitat però capacitat

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Nou enfrontament davant un rival de les illes, l'At. Baleares, que històricament ha tret bons resultats del Clariano. Ambdós conjunts es troben a llocs oposats de la classificació per diverses circumstàncies: l'Ontinyent ha fet una gran ratxa de sis partits que el permet apropar-se a la salvació a passos agegantats mentre l'At. Baleares no guanya des de fa cinc jornades però pel mig s'ha trobat amb rivals difícils com el Saguntino o l'Hércules. De fet, davant el conjunt romà salvà un punt tot i anar 0-2 en l'últim encontre.

El conjunt d'Armando de la Morena arriba necessitat al Clariano, però amb una plantilla de sobra capacitada per pensar en fer coses grans. Molts dels jugadors saben el que és disputar la promoció d'ascens la passada temporada, i tenen experiència com la de Fullana, Xisco Hernández, Óscar Rico, Vallori, Fathi, Biel Guasp incloent el porter Aulestia. Gerard Oliva és el seu puntal en atac amb cinc dianes i el propi Fullana en suma 3. Malauradament Xisco Hernández serà baixa en el conjunt visitant per una dura lesió que l'obligarà a passar per quirofan per operar-se de menisc i lligaments, així com el jove davanter Rodrigo Cuenca, també lesionat de llarga durada.

"Estem davant un rival que enganya, amb jugadors molt importants per a esta categoria, i ens haurem de fer forts davant perquè ells han d'estar en la part de dalt", assegura Vicente Parras. "Que els jugadors nostres miren cap amunt és el més normal i és positiu, però tractem de ser realistes perquè el calendari té diferents fases i estem en la que hem de sumar precís", i afegeix: "l'afició és molt important, esperem que diumenge de matí tinguem una bona entrada i ens animen com han fet els últims partits".

El tècnic alacantí, que també ha valorat positivament l'estrena de la mascota del club, comptarà amb el dubte de Sergio Albiol i Miguel Nemesio, que arrosseguen problemes durant la setmana. A més, Keita Júnior tornà de la RD del Congo amb grip però s'espera la seua disponibilitat. Cal destacar que el guineà va materialitzar un gol de bella factura amb la seua selecció, tot i que no els va valer per evitar la derrota i l'últim lloc del grup de classificaicó.

L'encontre comença a les 12:00 del matí del diumenge, s'espera un oratge propens per a la pràctica del futbol i l'assistència del públic. Serà dirigit pel col·legiat José David Martínez Montalbán, assistit en bandes per Luís Marín Robles i Miguel Ángel Russo Marín (col·legi murcià).

Resultats

Classificació