Notícies

Ja pots retirar el teu tiquet per viatjar a Sagunt

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 

Ja estan disponibles, en les oficines de l'estadi El Clariano, els tiquets corresponents al desplaçament que organitza la Penya de la Torreta a Sagunt, amb un dinar de germanor i assistència al partit davant l'At. Saguntino.

Hi ha dos opcions: el viatge complet per a un adult (autobús+dinar+entrada) val 40 euros, encara que es pot reservar sense el dinar per 25 euros. En canvi, els joves fins a 17 anys podran adquirir el viatge complet per 35 euros, o per 20 euros sense el dinar que. L'autobús eixirà des de la parada de Fonti-tour en l'Avinguda Daniel Gil, a les 11:00 del matí, pendent de confirmar si el partit es juga dissabte o diumenge. El dinar abans del partit per fer pinya serà a un hotel 4* Canet d'en Berengue i inclou una botella de mig litre d'aigua o un quart de vi.

A més, la penya també ha posat a la venda la seua loteria de nadal amb el número 08229, en format de dècims i paperetes. A la venda els dies del partit acudint als membres de la penya o en la seu del Bar Nou Racó Tirador.

Resultats

Classificació